to musíte vidět

DOBRÉ CHUTNÁNI

Recepty

Letní škola vaření: naučte se houby jinak

  29. července 2008  0:31 Bez hub se neobejde žádná dobrá bramboračka. V kuchyni je ale můžete používat s mnohem větší fantazií, než jak jste si dosud mysleli. Ve čtvrtém díle Školy vaření Ony Dnes vás to naučíme. Prohlédni fotky - Houbová škola...

Kousek jamajského slunce ve vaší kuchyni

    Suroviny: 1/2kg Chiquita banánů 200 g jablek 100 g hrušek 300 g bílého jogurtu nebo zakysané smetany citrónová šťáva Postup: Čas na přípravu: 20 minut Počet porcí: 6 Do připravené misky dáme oloupané a na malé kousky nakrájené ovoce s vykrájenou dužinou. Vše dobře promícháme a...

Květákové ragú pro štíhlou linii

      Suroviny: Postup: podniknout s květákem, když na smažený nemáte chuť a květákový mozeček vám přijde poněkud fádní? Ostatně v obou zmiňovaných receptech se to cholesterolem jenom hemží. Uvařte si květákové ragú ve zdravějším tónu. Určitě si pochutnáte a během chvilky máte...

Větrníky - těsto na korpus

      Suroviny: 1/4 litru vody 150 g 100% tuku 150 g hladké mouky špetka soli 5 vajec Postup: Vše kromě vajec dáme do kastrůlku a svaříme, když se těsto nechytá na vařečku, vmícháme 5 vajec. Pečeme v hodně rozpálené troubě.

Cesnekove trojuhelniky

       Suroviny: 5OOg hladke mouky 25Oml mleka O,5 dcl oleje 1 vareny strouhany brambor 1/2 kostky drozdi 1PL cukru,sul Napln: 125-15Og hery nebo jineho tuku 5-6 strouzku roztlaceneho cesneku,sul vse dobre smichat Postup: Testo vypracujeme klasickym zpusobem,muzeme i v...

Letní škola vaření: grilování a rožnění

více fotografií...foto: Profimedia.cz Letní škola vaření: grilování a rožnění Letní škola vaření: grilujeme a rožníme 18. července 2008  0:41 Letní škola vaření pro vás...

Višně jsou osvěžujícím poslem léta

    Zvětšit obrázek Višně k nám přišly později než třešně. foto: Profimedia   /* */ /* */   I když první zmínky o višňových sadech v Čechách pocházejí z roku 1328, přišly k nám později než třešně. Koch, rosol a hečepeče Zatímco v dnešních domácnostech se čerstvé...

Ovocné pokušení, kterému podlehnete

Ovocné pokušení, kterému podlehnete

Ovocné pokušení, kterému podlehnete Grilovaný kozí sýr s jahodami Klikněte na fotografii pro její zvětšení document.write('Další fotky'); Další fotky changeElCSS('more-pics','display','none') Středa 16.7. 2008, 15:00 Připravte z ovoce originální lahůdky, kterým nikdo...

Mleté maso s bramborami a špenátem

Mleté maso s bramborami a špenátem

  Apetit: 10/2005, Autor: Apetit   Ingredience: 450 g drobných brambor 2 lžíce oleje 1 nasekanou cibuli 2 rozdrcené stroužky česneku 450 g mletého (drů­bežího) mas 5 lžic červené kari pasty 400 g sekaných rajčat z konzervy...

Zmrzlina z borůvek a limetek

Zmrzlina z borůvek a limetek

  Vynikající zmrzlina, svěží a výrazná. Něco podobného v obchodech prostě neseženete! Pokud máte zmrzlinový strojek, pak ho samozřejmě použijte – hmota však bude mít sametovou konzistenci, i pokud ji zpracujete ručně. Jenom nezapomeňte, že tahle zmrzlina je nejlepší úplně...

Vyhledávání

Rádia onlain

Radia pro Vás prosím klikni a poslouchej

  Rádio Impuls (otevřít v novém okně)    czech music  Rádio Rubi (otevřít v novém okně)    dance, pop   Rádio Kiss 98 fm (otevřít v novém okně)    pop, oldies             ČRo...

Onlai Tv stačí kliknout a sledovat

Onlain tv

    Meteo TV          Stanice o počasí                        ČT...

Napište nám,přihlaste firmu